Известие

Collapse
No announcement yet.

Темпомат !

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Темпомат !

Колеги да ви питам ! Значи понеже имам пълната подготовка на колата си за темпомат и го пробвах като закачих едно лостче от такава която има и всичко заработи сега ми трябва ръчката да си намеря от някъде ! Та въпроса ми е Алфа 147 или по вероятното 156 дали не е с същия лост като на 166 , защото ако е така ще мога да го намеря по-лесно ? Благодаря ви предварително !!!

Така изглежда при нас !
    Attached Files
    Alfa Romeo is a wonderful way of life!

от 147 не е същото.... но може и да пасне...
    успех
    Alfa Romeo 147 "Selespeed"
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от leketo84 Покажи съобщение
      Колеги да ви питам ! Значи понеже имам пълната подготовка на колата си за темпомат и го пробвах като закачих едно лостче от такава която има и всичко заработи сега ми трябва ръчката да си намеря от някъде ! Та въпроса ми е Алфа 147 или по вероятното 156 дали не е с същия лост като на 166 , защото ако е така ще мога да го намеря по-лесно ? Благодаря ви предварително !!!

Така изглежда при нас !
      Не става, при 156/147 е отделно лостче, а не е заедно с мигачите като при 166

Ето как изглежда

Volvo XC90 D5 '06
      Alfa Romeo Spider 2.0 '90
      Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
      ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
      ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

понеже имам пълната подготовка на колата си за темпомат
        Как така имаш подготовка, пък без ръчката? Ще поясниш ли, че ми стана интересно. На моята дали има шанс да се сложи?!!
        2014: Deutschland über alles

Comment

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
          Как така имаш подготовка, пък без ръчката? Ще поясниш ли, че ми стана интересно. На моята дали има шанс да се сложи?!!
          Колега прочети , http://clubalfaromeo.com/forum/showt...t=36265&page=5 това ще ти помогне да разбереш имаш или не подготовката !

---------- Post added at 16:14 ---------- Previous post was at 16:12 ----------

Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщение
          Не става, при 156/147 е отделно лостче, а не е заедно с мигачите като при 166
          Пинко благодаря ти , ако искаш можеш да я тръкнеш темата , ще си търся от 166-ца !!!
          Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

[/COLOR]
            Пинко благодаря ти , ако искаш можеш да я тръкнеш темата , ще си търся от 166-ца !!!
            Засега само ще я заключа, все пак има известна познавателна стойност.
            Volvo XC90 D5 '06
            Alfa Romeo Spider 2.0 '90
            Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
            ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
            ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Working...
            X